lauantai 15. toukokuuta 2010

Juttelen Irjan kanssa huomisen mahdollisuuksista

a_irja

Suomi - Finland avautuu edelleen etäisenä pohjoisena maana, jossa uusien ajatusten ja toimintatapojen esittäjiä tuijotetaan alta kulmien.

Lausetta lentävää tai sananpartta, juuri tämän hetken, on vaikea irrottaa suomalaisten mielistä. Siksi jatkamme kokeilua, jolla tavoittelemme, miten innovaatioreiden sanomaan voisi yhtyä.

Viestimme liikkuu tuntemusten alueella. Viestimme liittyvät aina vapauden mahdollisuuteen.

Suhtaudumme pieteetillä uusin käsikirjoituksiin, runouden teksteihin, jotka  aina valikoituvat julkaistuihin runoihin, joiden pääpaino on sumuisissa ja epätarkasti määritellyissä, yleisön edessä luetuissa teksteissä, joissa rytminen kanto.

Ne ovat ääneen kirjoitettuja, perustavaan laatuun tukeutuvia, joilla on erilaisia käyttötapoja. Emme saa tukeutua itseensä hypnotisoituihin narreihin, koska moni heistä palaa kotiin perinteisiin kuvioihin. Meille riittää tutun helvetin sijasta tuntematon helvetti.

Aina on oltava mahdollisuus kuulla ja vastaanottaa. Ei saa juttua graafisiin ja voimakkaasti visuaalisiin taustavaikutelmiin. Jostain tuulesta ovat syntyneet nämä pullean pilven alta tulevat liikuttavat avaukset tulevaan.

Lähetä kommentti