sunnuntai 26. joulukuuta 2021

Uusia asioita näköpiirissä vuodelle 2022

 

Vuosi 2021 on kohta paketissa. Tämäkin koronavuosi vierähti päätökseen kuviteltua nopeammin. Tästä tuli tärkeä vuosi, sitä leimaa keskeneräisten asioiden valmistuminen. Saamme kiittää käyttöömme siunautunutta ylimääräistä aikaa. Aikaa, jota koskaan ei ole liikaa. Aikaa, joka usein valuu sormien läpi, jättämättä jälkeäkään. Onneksi 20220 avaa uuden aika-avaruuden 365 päiväksi.

Ehdin aloittaa uusia asioita. Tein jälleen avauksia kirjoittajana, juttujani  julkaistiin englanniksi ja saksaksi Euroopassa. Onnistuin myös muissa aluevaltauksissa, joista kerron tarkemmin ensimmäisellä neljänneksellä.

Vuoden kohokohdaksi nousi korona, jota emme sairastaneet. Sen varjolla ja virusta välttäen ja paeten saimme niin paljon muuta tehtyä. Jumituimme kotiin, teimme kaiken voitavan lähipiirissä, välttääksemme kohtaamisia, julkisia tilaisuuksissa. Vain kerran rohkenimme lähteä kulttuuritapahtumaan Kuhmon kulttuuritaloon.

Kävimme kaupassa, poikkesimme muutamia kertoja Kajaaniin. Suuremmat ostokset ja hankinnat teimme verkossa. Se on nopeaa, helppoa, vaivatonta, usein myös halvempaa. 


Ei kommentteja: