tiistai 22. huhtikuuta 2008

Huvudstadsbladet Tabloidiksi 2004 tai 2005

Monday, February 28, 2005

Mielenkiintoista tarkastella vanhoja blogjea. En millään muista kuka tuo "RIF" on johon viittaan. Olin tuolloin vielä varsin varovainen kirjoituksissani. Kommentoin aihetta, koska Samuli piti muutosta mielenkiintoisena ja totesi, että "lehteä voisi tilata".

Luovan tuotannon organisointi

RIF ottaa luovana johtajana vastuun sähköisen informaatiojärjestelmän sisällöstä ja tuo mukanaan myös laajan kontaktiverkoston sisällöntuottajia, filmintuottajia ja kansainvälisiä kontakteja niin mainonnan, markkinoinnin kuin viihdeteollisuudenkin saralta.
  • Hufvudstadsbladetin päätös muuttaa lehden koko perinteisestä broadsheetistä tabloidiksi on osoittautunut onnistuneeksi.

  • Levikintarkastuksen mukaan Hbl:n levikki kasvoi vuoden 2004 aikana 555 kappaleella eli reilulla yhdellä prosentilla ja on nyt 50 649 kappaletta.

  • Muutos oli epävarmuustekijä erityisesti ilmoituspuolella. Koon pienentyminen on kuitenkin kompensoitunut ilmoitusten määrän kasvuna.

  • Kokosivujen huomioarvo osoittautui vähintäänkin yhtä hyväksi kuin ennen ja pienemmillä kustannuksilla, minkä ilmoittajat tietenkin ottivat kiitollisuudella vastaan.

  • Vuoden kolmen viimeisen kuukauden aikana kasvu oli yli 20 prosenttia.
Lähetä kommentti