maanantai 3. maaliskuuta 2008

Sähköistä Muutoksenhallintaa

Photobucket Olemme muutamia kertoja keskustelleet sähköisestä projektinhallinnasta ja etätyön uusista keinoista. Viimeksi kun juttelimme asiasta, lupasin toimittaa esityksen kirjallisessa - sähköisessä muodossa.

Motiivina tälle on, että olen seurannut (tutkinut) pk-yritysten projektinhallinnan kehitystä ja virtuaalisten metodien käyttöönottoa meillä ja muualla maailmassa.

Langaton viestintä yhdistettynä kannettavaan tietokoneeseen mahdollistaa edullisen etäjohtamisen ja kustannustehokkuuden lisääntymisen.

Etelä-Suomessa toimii 12 500 ulkomailta tullutta rakennustyömiestä. Loviisassakin on eestiläisiä työryhmiä, jotka hyödyntävät langattomia palveluita.

Tiimeillä on läppärit, joilla he pitävät yhteyttä kotiin ja konttoriin. Työnjohto kulkee lankoja pitkin

Kirjoitin aiheesta blogin ja laitan sen tiedoksesi. Sain päähäni, että yrityksesi saattaisi organisaationa hyötyä paljon toimintojensa virtualisoimisesta.

Uuteen toimintamalliin siirtyminen ei enää kaadu tekniikkaan tai viestintäyhteyksien puutteeseen, eikä edes hintaan. Siirtyminen tehokkaaseen etäjohtamiseen säästää sekä aikaa että joskus verta hikeä ja kyyneleitäkin.

Teknisiä ratkaisuja ja ohjelmia on tarjolla vaikka millä mitalla, mutta olen miettinyt teille valmista aloituspakettia, jota voimme yhdessä viilata.

Laitteet ja ohjelmat hankitaan edullisesta paikalliselta PC-toimittajalta. Vauhtiin päästään vähällä vaivalla. Yhteistyötä siirretään sopivin viipalein verkkoon ja oppimisen myötä välineistöä monipuolistetaan.

Miltä tuntuu? Olisiko tässä ainesta sellaiselle, johon yrityksenne kannattaisi panostaa? Kerron mielelläni lisää. Soita 050 309 2021 tai kommentoi tätä viestiä.

Lähetä kommentti