torstai 10. maaliskuuta 2016

Savon Samomat uutisoi 02.02.2015

Kauhavalainen Pinomatic Oy toimittaa uuden liimapuutehtaan tuotantolinjojen mekanisointilaitteet ja automatisoinnin Kemijärven liimapuutehtaalle.

Toimitus sisältää kaksi erillistä tuotantolinjaa; liimapuristinlinjan ja valmiin liimapalkin höyläyslinjan. Kyseessä on Keitele Wood Products Oy:n kolmas liimapalkkituotantolaitos.

– Toteutuksessa yhdistyy Keitele Groupin osaaminen mekaanisesta puunjalostuksesta ja Pinomaticin pitkä kokemus puuteollisuuden laitetoimituksista, Ilkka Kylävainio arvioi.

Suomen suurimpiin puunjalostajiin kuuluva Keitele Group toimittaa sahatavaraa ja jalosteita 35 maahan, suurimpina alueina ovat EU-maat ja Japani.

Tuotantolaitokset sijaitsevat Keiteleellä, Alajärvellä ja Kemijärvellä. Konserni työllistää noin 380 henkeä ja liikevaihto on yli 170 miljoonaa euroa.

Pinomatic Vie

Pinomatic Oy on viime vuosina vahvistanut entisestään asemiaan kotimaan markkinajohtajana. Tuotannosta neljännes menee vientiin, pääasiassa Baltian maihin, Keski-Eurooppaan ja Skandinaviaan. 
Pinomatic valmistaa puunjalostusteollisuudelle tuotantolinjat ja -laitteet kokonaistoimituksina. Tuotteet valmistetaan alusta loppuun saakka Pinomaticin tehtaalla Kauhajoella. Yritys työllistää 40 henkeä ja tuotantotilaa on käytössä yli 6 000 neliötä.
Lähetä kommentti