perjantai 2. toukokuuta 2008

Kunnossapitoa ei sovi unohtaa

Energia-asiat ovat pinnalla, mutta kunnossapitoa ei sovi unohtaa. Olemme viime aikoina keskustelleet ja pohtineet bioenergialaitosten käyttöasteita, toiminnan luotettavuutta ja huolettomuutta ja palvelutuotannon laatua. Sähkön ja lämmön tuotanto on paitsi vaativaa tekniikkaa, mutta myös lukuisia asiakkaita koskettavaa palvelutuotantoa. Tänään silmiini osui alla oleva ilmoitus:

Vatajankosken Sähkö Oy, Kankaanpää, on pohjoissatakuntalainen itsenäinen energiayhtiö, jonka sähköverkko palvelee noin 25.000 asukasta Kankaanpäässä ja naapurikunnissa. Yritys hakee Käyttö- ja kunnossapitohenkilöä kaukolämpöosastolle. Kaukolämpöverkko käsittää Kankaanpään keskustan ja Niinisalon varuskunnan alueen. Vuonna 2007 oli sähkön myynti noin 260 GWh, lämmön myynti 75 GWh ja liikevaihto noin 19 milj. euroa. Henkilöstön kokonaismäärä on 65 henkilöä.

Lisätietoja yhtiöstä löytyy kotisivuilta http://www.vatajankoski.fi (minä vain bloggaan aiheesta, joka koskettaa lämmön- ja sähköntuotannon sekä kunnossapidon näkökulmasta).Lähetä kommentti