maanantai 17. maaliskuuta 2008

Suomessa julkaistaan yli 14 000 blogia

Hesari käsitteli sunnuntai numerossaan bloggaamista. Kajaanilainen Juulia Valtanen, 18 v., julkaisee yhtä Suomen suosituimmista blogeista. Pitää minunkin kirjoittaa muodista ja suomalaisista muotiblogeista, koska olen aikaisemmin käsitellyt kahta ruotsalaista teinibloggaajaa kirjoituksissani. Tällä kertaa en kirjoita tästä Niemi Product tai Design Craft blogeissa. Näiltä nuorilta voi ainakin oppia sen, miten bloggaja kerää kävijöitä. Esitän uudelleen kysymyksen itselleni: pitäisikö minunkin esitellä garderoobiani? Ei syytä huoleen, jään tänne heilumaan high-tech ja innovaatioympyröihini. Arvostan luovia kirjoittajia ja itsensä ilmaisijoita.
  • Colour me: Juulia Valtanen, 18 v.
  • Hän kuvaa itseään omassa huoneessaan (persoonallisia kuvia ja postauksia)
  • Vaatteet hän ostaa kirppareilta ja kaupoista
  • Blogia lukee 1 500 päivittäin
Näin hän kommentoi Hesarin jututa omassa blogissaan: "Sivustoaan varten Valtanen suunnittelee asukokonaisuuksia kaupoista ja kirpputoreilta löytämistään vaatteista. Sitten hän kuvaa vaatteet itsensä päällä ja kertoo jotain omasta päivästään."

About Me

18-vuotias tyttönen purkaa garderoobinsa ja mielensä sisältöä.


16. maaliskuuta 2008

no se lehtijuttu

Oli multa kaks lausetta! Eikun ihan hyvä juttuhan tuo näytti olevan, ei mennyt osaltani onneksi bimboiluksi.

KULTTUURI

Suomen blogeista tulikin viihdesivustoja

Lähellä Kajaanin kirkkoa on valkoinen kerrostalo, jonka yläkerran asunnossa on 18-vuotiaan abin Juulia Valtasen oma huone. Tässä huoneessa sijaitsee myös joukkotiedotusvälineen toimitus.

Lähetä kommentti