torstai 14. helmikuuta 2008

Sysopendigian toimitalo Pitäjänmäellä

Muutosten läpivieminen. Sysopendigian hallituksen puheenjohtaja Pekka Sivonen on nostanut omistusosuutensa yhtiössä 24,4 prosenttiin. Siivonen lunasti Kauppalehden 13.2.2007 artikkelin mukaan tekemillään kaupoillaan 2,25 miljoonaa osaketta. Aiemmin hänellä oli 2,8 miljoonaa osaketta.

"Omistuksen lisääminen yhtiössä on minulle pitkäaikainen ja strateginen sijoitus. Tunnen yhtiön ja sen edustaman arvonnousupotentiaalin varsin hyvin", Sivonen perusteli.

Älypuhelimet ja taskukokoiset multimedialaitteet integroituvat saumattomiksi kokonaisuuksiksi liiketoimintakriittisten järjestelmien kanssa, Sivonen ennustaa.


Helge: Kirjoitan tätä postia Hotelli Haagasta. Tulin äsken Pitäjänmäeltä, jossa Sysopendigian pitkä ja mutkikas liikemerkki näkyy korkean talon katolta. Nimi on pitkä kuin nälkävuosi, mutta ei nimi firmaa pahenna. Uskon kannettavien, raahattavien ja taskukokoisten vempaitten integroitumiseen. Verkkoon on päästävä paikassa kuin paikassa ja toivon hartaasti post-PC aikakauden alkaneen.Lähetä kommentti