tiistai 19. helmikuuta 2008

Mustonen Adios Barcelona! / Omasana.fi

Adios Barcelona! / Omasana.fi: "Kuten jo aikaisemmin kirjoitin, ei tästä MWC:stä noussut esiin mitään mullistavaa ja uutta. Verkot paranevat ja päätelaitteet samoin. Siinä on suomalaisille hyvä pallo miettiä mitä niillä sitten tehdään.

Helge: Toisaalta luin, että sisältöpuoli on vielä lastenkengissä. Sisällöt ovat edelleen mobiileissa polvenkorkuista bisnestä. Luovan talouden mahdollisuuksista puhutaan, mutta suuria läpimurtoja ei vielä näytä olevan. Toisaalta MWC saattaa olla liian suuri tapahtuma pienille sisältönikkareille, jollei pääse ratsastamaan kirppuna tai apinana suuren norsun selässä (Nokia).

Mobile Monday oli kerännyt tänne hyvän kokoelman yrityksiä ympäri maailmaa näyttämään esimerkkiä mitä kaikkea voitaisiinkaan verkoissa ja laitteissa tehdä. Samalla isot onnittelut Mobile Mondaylle Tasavallan Presidentin kansainvälistymispalkinnosta ja sitä kautta koko tälle yhteisölle joka olemme Vesterbackan Peterin ja Paanasen Veskun vetämistä Molly Malonesin illoista lähtien kokoontuneet yhteen keskustelemaan ja miettimään mobiliteettia", Mustonen toteaa omassa evankeliumissaan.

Helge: Mustonen bloggaa Taloussanomissa.Lähetä kommentti