tiistai 29. tammikuuta 2008

Palvelujen kansainvälistyminen

Serve-ohjelman UUTISKIRJE 1/2008

Palvelujen kansainvälistyminen -workshop 5.2.2008

Serve-ohjelman Palvelujen kansainvälistyminen -workshopsarjan neljäs ja viimeinen tilaisuus järjestetään 5.2. klo 12–16 Helsinki Congress Paasitornissa teemalla ?Baltian palvelumarkkinat – potentiaali ja kehittyvä alue?. Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan kansainvälistymisen mahdollisuuksista! Lisätietoja ja ilmoittautuminen tapahtumaan


Serven www-sivujen uutuudet

Serven www-sivuilla on kaksi uutta sivukokonaisuutta: Serve-hankkeiden tuloksista kertova alasivu sekä Serven uutiskirjearkisto. Hanketuloksia-sivulla voi tutustua ohjelmassa rahoitettujen yritys- että tutkimushankkeiden tuloksiin.

Yrityshankkeissa suuntaa näyttävät Idean, Kemppi ja Novintel. Servessä rahoitettujen tutkimushankkeiden julkaisuja löytyy puolestaan ?Tutkimustuloksia? -sivun linkkien kautta. Serven tutkimushankkeet voivat lähettää julkaisujaan ko. sivulle linkitettäväksi. Linkityspyynnöt voi laittaa osoitteeseen hanna.koskela@advansis.fi.

Hanketuloksia -sivu

Uutiskirjeet -sivulla voi tutustua viime vuoden uutiskirjeiden antiin

Serve-vuosi 2008

Vuonna 2008 Serve jatkaa panostusta suomalaisten palvelumarkkinoiden, palveluyritysten ja palvelututkimuksen kehittämiseen ja tukemiseen. Vuoden teemoina ovat mm. asiakkaan rooli ja asiakkaan ymmärtäminen, Serve-hankkeiden tulosten esille nostaminen sekä palvelujen kansainvälistymisen edistäminen.

Nämä teemat näkyvät mm. ohjelman tapahtumissa, joista keskeisimpiä ovat Serven vuosiseminaari 21.5. ja liike-elämän edustajille suunnattu verkottumismatka Etelä-Koreaan 24.–29.8. Lisätietoja ohjelman tapahtumista ja palveluliiketoimintaa koskevista uutisista saa Serven www-sivujen ja uutiskirjeen avulla.

Service Innovation Design & Development 31.3.-3.4.2008

PDMA ja IIR järjestävät San Diegossa Service Innovation Design & Development –k onferenssin otsikolla ?Change the Model. Transform Your Culture. Achieve New Growth? maalis-huhtikuun vaihteessa. Tapahtuma on tarkoitettu palveluyrityksille, jotka haluavat kehittää liiketoimintaansa, verkottua ja oppia uutta mm. palveluinnovaatioista, asiakaskokemusten hyödyntämisestä ja kumppanuuksista. Tapahtuman www-sivut


Huom! Serven aihepiiriin liittyviä tapahtumavinkkejä voi lähettää Serven www-sivuille liitettäväksi. Ota yhteyttä: hanna.koskela@advansis.fi.

Lähetä kommentti