sunnuntai 15. elokuuta 2004

Sollentuna

Star Hotell. Vi diskuterar trafikledningsystemet med UW. Han är civilekonom och 39 år, och kände till folk som i tiderna jobbade på Wärtsilä Security. Elektronisk identifikation var vårt tema. Hur skall vi tackla den skandinaviska marknaden? Introduktionen av det australienska kortet har tagit flera år, har kostat massor av pengar, men är det den teknik som leder till framtidskortet. Provutrustningar har placerats på strategiska platser i alla viktiga regioner.
Den nya maskinen har mycket stor minneskapacitet och kan därför behandla mycket komplicerade taxakonstruktioner. Dom vill gärna bygga ett eget företag för att genomföra projektet. Frun har jobbat på en resebyrå och är nu mammaledig. Förutom marknadsföring har man inom familjen ett gediget administrativt kunnande.
Ett datoriserat offertsystem (CRM) utnyttjas för att effektivisera hanteringen av nya projekt. Vi har inte tid och eller råd att jobba med stor personal. Ett informationspaket levereras till UW:s dator snarast.
Han har redan jobbat in sig hos kunderna och ett större ansvar motiverar honom.
- För att lyckas, gäller det att satsa på lång sikt. Igångkörningsfasen kommer att ta 2-3 år.
Luleå och Värmland hör till dom första målområdena. Det blir inte så många projekt per år, eftersom varje upphandling betyder rätt stora pengar varje gång.
Lähetä kommentti