perjantai 29. huhtikuuta 2016

Varaston, kuorman muodostuksen ja lastauksen automaatiojärjestelmiä

Rödby | Tanska |  Actiw Oy toimittaa varaston, kuorman muodostuksen ja lastauksen automaatiojärjestelmiä kansainvälisille markkinoille, joissa kilpailijoina ovat suuret kansainväliset yritykset.

Actiwin varastoautomaatiojärjestelmien kilpailukyvyn kulmakivet ovat joustavuus, lava- ja käsittelykapasiteetti. Järjestelmän elinkaarikustannukset kestävät vertailun kilpaileviin menetelmiin.


Pieksämäkeläinen Actiw Oy käyttää moderneja myynnin työkaluja kansainvälisillä markkinoilla, joilla se lisää uskottavuuttaan asiakkaan silmissä.

Actiw simuloi ja visualisoi asiakkaalle hankinnan kohteena olevan kokonaisuuden – olipa kyse varaston tai lastauksen automatisoinnista.

Automaattivarasto on iso investointi ja asiakas voi olla epävarma sen kannattavuudesta, siksi heillä on käytössä malli, joka laskee ja todentaa investoinnin takaisinmaksuajan.

Mallin avulla myyjät pystyvät näyttämään asiakkaan omilla luvuilla, onko investointi järkevä.  Uusilla työkaluilla on suuri merkitys yrityksen liiketoiminnalle, kun tavoitteena on kasvu kansainvälisillä markkinoilla.

He ovat toimittaneet jalkapallokentän kokoisen, 20 000 kuormalavaa käsittävän automaattivaraston Coca-Colalle Norjaan ja käynnissä on mittava lastausautomaatiojärjestelmän toimitus Arabiemiraatteihin.

Actiw-järjestelmä soveltuu olemassa oleviin, monimuotoisiin tiloihin. Vahvuudeksi mainitaan, että Actiw kykenee 2–3-kertaistamaan manuaalisen varaston kapasiteetin samassa tilassa. Tällöin ehkä vältytään ”green field” -varastolta, mikä nostaisi kokonaisinvestointia merkittävästi korkeammaksi.

Automaattivarasto voidaan toteuttaa ilman kuormaustilaan tehtäviä muutoksia, kuten erilaisia kuljetinratkaisuja. Tavaran automaattinen käsittely parantaa lastauksen turvallisuutta ja tehokkuutta.

Pieksämäkeläisyritys ei myy asiakkailleen laitteita, vaan järjestelmät tuottamaa lisäarvoa.

Lähde: Tekes
Lähetä kommentti