perjantai 17. toukokuuta 2013

Kristan kielisuudelma huolettaa

Krista Kiurusta leivottiin opetusministeri ja “Marry Me!” Krista Siegfrids suuteli tanssijatarta Ruotsin Malmössä niin kiihkeästi, etteivät turkkilaiset rohkene katsella euroviisuja ollenkaan. Uutistietojen mukaan Kristan poikaystävä ehti kuitenkin apuun; lohtua antamaan. Ehkä kaskislaisen laulajattaren aiheuttama moraalinen selkkaus laukeaa onnellisesti. Vaihtoehtona on, että Turkki päätyy luopumaan EU-jäsenyydestä. Ja tämäkin menisi Suomen piikkiin.

Jemenin panttivangeista on kohistu meillä, kun lunnaitten maksajasta ei ole tietoa ja Atte Kaleva tanssi hameeseen pukeutuneena. Ylilutille sopimatonta käytöstä, viestittää Suomen lehdistö. Vähältä piti, etteivät journot menneet lakkoon.

Jääkiekossa suomalaiset lunastivat täpärästi lentolipun Tukholmaan, jossa vastassa on arkkivihollinen Ruotsi. Toivottavasti voitamme kultaa ja kunniaa ja Krista tekee Lordit. Näitä tekoja odotellessa, siirryn pihalle puutarhahommia. Sotkamossa on tänään + 23 C.

Demareiden ministerikierrätys tuskin auttaa puoluetta, jonka kannatus etenee vinhaa vauhtia alamäessä. Ymmärrykseeni ei mahdu, miten Eero Heinäluoman presidentiksi pyrkiminen nostaisi SDP:n kannatuskäppyrän koilliseen.

krista

Kuva: Kristin ”Krista” Siegfrids (s. 4. joulukuuta 1985 Kaskinen) on suomenruotsalainen laulaja ja lauluntekijä. Hän edustaa Suomea vuoden 2013 Eurovision laulukilpailussa kappaleella ”Marry Me”. Hänen esikoisalbuminsa Ding Dong! ilmestyi toukokuussa 2013.

Ei kommentteja: