lauantai 25. elokuuta 2012

Kotisivut kuntoon – Tissit tiskiin!

websivutkuntoon

“Kotisivut kuntoon” suoramainonta on mielestäni lisääntynyt viimeisen vuoden aikana. Vasemmalla oleva kuva tuli postilootaani hetki sitten ja kirvoitti ilmaisemaan huoleni.

Edelleen ns. spammerit tarjoavat sinisiä pillereitä miehisen kestävyyden parantamiseksi (stamina), sekä muita ihmelääkkeitä, jotka panevat vaimon tai tyttöystävän haukkomaan henkeä ja / tai ainakin pään sekaisin.

Köyhän miehen laatu-Rolexeja tyrkytetään Leijona-kellon omistajille lähes päivittäin. Minä-ressukka en käytä kelloa ollenkaan, kun patteri on loppu ja herätys tulee Applen mollaaman Android-älypuhelimen kautta.

Toistakymmentä vuotta on muodissa ollut sukuelimen pidentäminen, joko kemiallisin keinoin, vakuumipumpulla tai mikrokirurgin toimesta. Olisihan se somaa, jos “se” roikkuisi polveen asti? Ongelmani on, etten ole tarttunut yhtäkään siivottomaan tarjoukseen.

Sähköpostiini on lähetetty vihjeitä kaiken paljastavista videoista ja kuvagallerioista, jotka nekin ovat jääneet virustartuntavaaran takia avaamatta.

Olen tulossa katumapäälle: mitä jos Norton Internet Security -ohjelmani on amerikkalaisen teekutsuliikkeen “moral mojority” –osaston tilaustyötä ja minut on väärin perusteluin peloteltu pois verkon punaisten lyhtyjen käytäviltä: olenko sen takia syyttä suotta uhrannut elämäni Kauppalehden ja Talouselämän pörssivihjeiden lukemiseen?

Lisäksi, olen välttänyt nigerialaisten “ala miljonääriksi” –kirjeet ja tilaamatta ovat jääneet deittipalvelut “Hemaisevat hempukat Ukrainasta ja Venäjältä” -sivustoilta.

Vuosien karttuessa epävarmuuteni lisääntyy: mitä jos sähköpostien upeat lupaukset olivatkin totta ja minä vain konservatiivisuuttani (peloissani) jätin tarjoutuneet mahdollisuudet käyttämättä?

Kauppalehden lukijoina on kaupallisen alan osaajia: käännynkin kohteliaammin puoleenne tiedustellakseni, onko onni suosinut minua rohkeampia?

Onko meitä epätietoisia peräkamarin äijiä enemmänkin Suomessa, jotka ovat langenneet virusohjelmakauppiaiden petolliseen turvaharhaan; loveen?

2 kommenttia:

Juha V. Mentu kirjoitti...

Helge: varon netissä kaikkea, mitä en miellä tarvitsevani. KK-Net on turvallinen nettiyhteisö, mutta jostakin kumman syystä on noita jäsenenpidennystarjouksia alkanut tulla itsellenikin sähköpostiin. Päivittäin kerrotaan myös, kuinka voin rikastua helposti. Siis: pitkä puntti lahkeessa ja paksu lompakko p-taskussa? Parasta pysytellä niistä erossa ja tyytyä verenpainelääkkeisiin sekä porukkalottoon!

Helge Keitel kirjoitti...

Juha, tuntuuko siltä, että kknet jotenkin olisi sotketunut p-pidennyksiin ;)