torstai 15. joulukuuta 2011

Nokian kokoinen firma tuottaa heikkoja signaaleja

2011-08-30 10.57.31
Minua ihmetyttää, miten vähän Nokian kokoinen firma tuottaa uutisia. Viime aikoina on kohistu siitä, milloin nokialandian ainut ihme siirtyy Microsoftin omistukseen.

Miten tämä vaikutta meidän persuussuomalaisten itsetuntoon, kun jäljelle jää vain Aallon maljakko, Iittalan lasi, Fiskarsin sakset ja Marimekon navettatakit?

Onneksi on Early Bird, joka syö ensimmäisen kohdalleen osuvan madon. Angry Birdiä en ole vielä SGS2 asentanut, mutta pakko kai sitä on kohta kokeilla, kun en pääse Lapset Oy:n leikkipuistoon leikkimään. Nykyään puistojen leikkipaikoissa on valvontakamerat ja tämän ikäinen heppu joutuisi oitis nettipoliisin haaviin.

Myydäänkö Nokia mikkisoftalle? Asiasta voi vain spekuloida. Kun muitakaan high-tech-alan uutisia ei ole tarjolla, on mediaväen pakko keksiä edes jotain Euron romahtamisen vastapainoksi. Presidenttikisa ei herätä kuolleita haudasta. Matti Nykänen on turvasäilössä. Jyrki Järvilehto joutuu linnaan. Belgialaisen paikallisterroristin joulutoriaktivismikaan ei mieltä lämmitä.

Ainut toivo on, miten Putin pärjää tulevissa pressavaaleissa. Meidän tulevalta kotipressalta menee varmaan pupu pöksyyn, kun KGB-kenraali astuu eka kertaan viranhaltijamme mustan auton takapenkille.

Toivottavasti venäläiset eivät translitteroi ehdokkaittamme uhoa venäjäksi, jotta rauhanomainen rinnakkaiselo vielä jatkusi.

Ei kommentteja: