sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Mikroduuniesimerkin kuvaus

Tämä kohde sijaitsee 550 km etäisyydellä Sotkamosta ja työn ohjaaminen paikan päällä on pois laskuista, koska olemme paikan päällä vasta vuoden kuluttua, kesällä. On keksittävä toinen tapa. Kohde kuvataan ja kuvat siirretään tekijälle ja tehtävästä sovitaan puhelimitse ja Facebookissa. 

M

Mitä, miksi, miten, milloin? Piipun purkaminen sisätilasta turvallisesti. Tiilet vintin ikkunan kautta ulos. Vaurioituneiden katto-osuuksien purkaminen ja poisto ikkunan kautta. Suojapeitteen levittäminen ja kiinnittäminen köysillä tai listalla. Lisäksi kaivonkannen tekeminen filmivanerista

I

Ihannetoimija / -osaaminen Rakennusalan osaaja, jolla on tarvittavat työkalut ja kokemus vastaavanlaisista tehtävistä. Tuntee työturvallisuusasiat.

K

Kustannukset Sovittu ja määritelty tarvikkeiden hankinta. Filmivaneri, kakkosneloset, kiinnityslistat, naulat ja kiinnikkeet hankittava ja tuotava paikan päälle.

R

Rahoitus Sovittu.

O

Ohjeet, opastus, ongelmankuvaus Suulliset ohjeet paikan päällä. Ongelmana katon kunto. Uuden kattorakenteen luominen onnistuu vasta, kun kokonaissuunnitelma on valmiina. Sen kustannusarvio on 50 / 150 k€

D

Dokumentit, dokumentointi Ei muita virallisia dokumentteja kuin tämä tehtävänkuvaus.

U

Urakkahinta / -sopimus Sovittu tuntikehys ja jos duuni on suurempi sovimme erikseen lisäkorvauksesta.

U

Unelmaratkaisu Saamme vuoden tai kaksi lisäaikaa kokonaissuunnitelman viimeistelyyn ja rahoituksen hankkimiseen.

N

Normit, noudatettavat neuvot Työturvallisuus, lisätukien lisääminen rakenteisiin, jotta peite kestää lumipaineen ja tuulenpuuskat.

I

Implementointi Lokakuussa 2010 ennen syyssateita ja lumen tuloa.
Lähetä kommentti