sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Keskustelu mikroduunista jatkuu

maaliskuu19_2010_025_sitrassa_keskustelu

Keskustelu mikroduunista jatkuu Qaikussa. Aihepiirille on olemassa oma kanava. Kokoan tähän blogiin taustatietoa ja kehittelen asian käsittelylle laajennettua todellisuutta.

Katselin tänään BarCamp YLE videostriimejä ja sain sieltä inspiroivia ideoita Mikroduunin organisoinnista. Tärkeintä on yhdessä tekeminen ja monipolaarisen osaamisen yhdistäminen.

Tanskalaisen barcampaajan puheenvuorosta tuli ajatus tehdä Mikroduunin valmistelusta underground-henkinen. Moni vierastaa virallista ja organisoitua innovointia.

Tarvitsemme Mikroduuni-projektiin villiä ja vapaata yhdessä tekemistä, jotta siitä tulisi vetovoimainen suurten joukkojen näkökulmasta. Lujasti luovuutta ja kaaosta kaasuttimeen!

Potentiaalisia mikroduuni -kuvauksia kaivataan TEM-kokousta varten: sihteeripalvelu, verkkologottaja, nettikuvittaja, lastenhoitaja, koiran ulkoiluttaja, kissojen viihdyttäjä, kesämökkitalkkari, ompelija, housunpuntinlyhentäjä, koirankynnenleikkaaja, remonttireiska, keikkakuljettaja, matontamppaaja, palveluavustaja, arksiton siivooja, kirjeenvaihtaja, kielenkääntäjä jne. Mikroduuni voi olla minuutista muutamaan viikkoon, mutta pienempi kuin pätkätyö. Yritämme kehittää sopimus- ja kohtaamisalustaa verkkoon.

Lähetä kommentti