sunnuntai 23. marraskuuta 2008

Cristinan Weblogi Voittamisesta!

Christina Andersson lähetti minulle sähköpostia voittamisesta. Päätin blogata aiheesta tässä "Innovaatioiden Käytäntöönvieminen" blogissani. Innovaatioiden voittoon vieminen vaatii sekä asennetta, osaamista että päättäväistä puurtamista parhaimman tuloksen puolesta. Näistä aiheista voimme keskustella lisää KK-Networkissa.

Hyvät ystävät,

"Yleisön pyynnöstä" olen jälleen ryhtynyt kamppailuun voittamisen puolesta. Olen tavannut aiheeseen liittyen useita ihmisiä. Kirjoittanut keskustelujen pohjalta blogin "Voittaminen ulos kaapista", toivon, että ennättäisit lukea ja kommentoida. Asia on erittäin tärkeä, varsinkin näin laman kynnyksellä.
Ja voisihan urheiluunkin saada pientä voittamisen meininkiä, vai mitä? Ajattele mikä piristysruiske kansalle olisikaan jääkiekon MM-kulta keväällä...
Iloa ja intoa alkavaan talveen
Cristina

Cristinan Weblogi: "Voittaminen voi syntyä vain siitä, että pelataan samaa peliä, samoilla säännöillä ja että on haastetta, vastusta. Liikenteessä kaikki muut ohittava kaahari ei ole voittaja vaan luuseri pahinta sorttia, koska ei ole edes oppinut liikenteen sääntöjä.

Oppiminen on voittamista henkilökohtaisella tasolla, sen kautta valmistaudutaan kohtaamaan peli, vastustajat, yleisö ja muut pelin sidosryhmät.

Olipa peli mikä tahansa voittaminen on ennen kaikkea oma ainutlaatuinen kokemus itsensä voittamisesta, yksin tai ryhmässä. Painonnostaja Juri Vlasov sanoo, että niiden ainutlaatuisten kokemusten vuoksi on valmis tekemään työtä ja harjoittelemaan vuosikausia.

Voittaminen vireyttää, kannustaa ja innostaa. Toisen voitosta iloitseminen on myös voittamista - en pidä “luusereista” puhumisesta, mutta tässä yhteydessä on sanottava, että luuserit eivät nauti toisten voitoista vaan yrittävät vähentää niiden arvoa."
Lähetä kommentti