torstai 15. toukokuuta 2008

Juice Leskisen "Juankosko here I come"

Juankoski tunnetaan edesmenneestä Juice Leskisestä, mutta Kuopiosta pohjoiseen sijaitsevalla pienellä paikkakunnalla tuotetaan myös kartonkia.

Olen tässä blogissani kirjoitellut teollisuuden kunnossapidosta. Stromsdal Oyj, Juankoski, hakee kartonkitehtaalleen kunnossapidon mestaria mekaaniseen kunnossapitoon.

Stromsdal on laadukkaisiin, pitkälle jalostettuihin ja ympäristöystävällisiin erikoiskartonkeihin keskittynyt yhtiö. Toiminta-alueina ovat graafiset kartongit ja Tecta-pakkauskartongit. Myynti- ja asiakaspalveluverkosto toimii yli 30 maassa, pääasiassa Euroopassa. Yhtiön kartonkitehdas ja myyntitoimisto sijaitsevat Juankoskella.

Yritys hakee oma-aloitteista, kehittymishaluista ja aikaansaavaa mekaanisen kunnossapidon mestaria vakituiseen työsuhteeseen.

"Mestari vastaa tehtaan käynnissäpitoryhmän jäsenenä valmistusprosessien toiminnasta ja niiden tuotanto-, tehokkuus- sekä kustannustavoitteiden toteutumisesta. Mekaanisen kunnossapidon työnjohtajana vastaat lisäksi uusien työmenetelmien kehittämisestä sekä osallistut tarvittaessa projektitoimintaan."

Kunnossapidon mestarilta edellytetään tehtävään soveltuvaa koulutusta. Kokemus paperi- ja varsinkin kartonkiteollisuuden prosesseista sekä työnjohtotehtävistä luetaan eduksesi. Tehtävän hoitaminen edellyttää myös englannin kielen hallintaa, vastuunottokykyä sekä avointa ja joustavaa työskentelyasennetta.

Blogi-kirjoituksissani kartoitan kunnossapidon vaihtelevia vaatimuksia ja toiminta-avaruuksia. Tämä on yksi niistä kymmenistä tarinoista, joita tähän asti olen kirjoittanut. Jatkoajatuksena on arvioida RCM ja ELMAS asiantuntijaohjelmien soveltuvuus erilaisissa kunnossapidon tehtävissä.

Tarinointi jatkuu...
Lähetä kommentti