perjantai 25. huhtikuuta 2008

TPI Kunnossapito Säästää Energiaa ja Ympäristöjä

Törmäsin jälleen uuteen kunnossapitoalan yritykseen. Kunnossapito on laaja käsite. Tällä kertaan tarkastelen talotekniikan ja teollisuuden lämmönsiirtonesteiden kunnossapitoon.

Mitä tekee TPI?

"TPI Control on erikoistunut talotekniikassa ja teollisuudessa käytettävien lämmönsiirtonesteiden kunnossapitoon. Innovatiiviset kunnossapitoratkaisumme varmistavat lämmönsiirtonesteelle oikean virtauksen ja pitävät verkoston sisäpinnat puhtaina. Häiriötön toiminta säästää energiaa ja kustannuksia," kerrotaan nettisivuilla.

Lämmönsiirtonesteen kunnossapidossa huomioidaan sen koko elinkaari. Toiminnan perustana on kunnossapitosuunnitelma, joka laaditaan tekniset, taloudelliset sekä lämmönsiirtojärjestelmän erityistarpeet huomioon ottaen. Käytettävä neste valitaan ominaisuuksiltaan suunnitteluarvoja sekä toimintaympäristön tarpeita vastaavaksi.

Lämmönsiirtojärjestelmät

"Lämmönsiirtojärjestelmän käyttöönottovaiheessa verkoston puhtaus varmistetaan, ja nesteen ominaisuudet säädetään oikeiksi. Nesteen käytönaikaista toimivuutta seurataan mittauksin - ja tuloksia verrataan tavoitteisiin. Lämmönsiirtonesteen kunnossapidossa huomioidaan myös ympäristö. Käytämme järjestelmän sisäpuolisessa puhdistuksessa turvallisia, kestävän kehityksen edellyttämiä menetelmiä. Asiakkaidemme tarpeiden mukaan räätälöidyt lämmönsiirtonesteet sekä niiden lisäaineet ovat turvallisia ja ne säilyttävät ominaisuutensa pitkään. Samalla vähennetään jätteiden muodostumista. Jätenesteet hävitetään ympäristölain vaatimalla tavalla..."

Lisätietoja löytyy TPI Controlin nettisivuilta.
Lähetä kommentti