lauantai 12. huhtikuuta 2008

Mitä kunnossapitomestari tekee?

Vantaan Energia Oy on yksi Suomen suurimmista ja menestyvimmistä kaupunkienergiayhtiöistä. Vantaan Energia myy ja siirtää sähköä ja kaukolämpöä. Lisäksi se tarjoaa maakaasua, höyryä ja paineilmaa teollisuuden tarpeisiin. Yritys vastaa sähkö- ja lämpöverkkojen rakentamisesta ja käytöstä Vantaalla. Sen palveluksessa on noin 350 energia-alan ammattilaista.

Olen blogannut kunnossapidosta, käsitellyt Elmasta, vikapuuta ja RCM asiantuntijaohjelmia. Huomioni kiinnittyy ilmoitukseen: Vantaan Energia hakee Tikkurilaan Kunnossapitomestaria. Mitä kunnossapitomestari tekee? Vastaus löytyy tarjolla olevan tehtävän kuvauksesta.

"Kunnossapitomestarina työskentelee kaukolämpölaitosten koneteknisessä kunnossapitoryhmässä. Toimii ryhmänsä työnjohtajana lämpökeskusten, pumppausasemien ja muiden laitosten huolto- sekä korjaustöiden parissa. Lisäksi osallistuu uudisrakennus- ja saneerauskohteiden suunnitteluun sekä asennusvalvontaan. Tehtävä on vakituinen."

Tehtävässä menestyminen edellyttää teknikon tai insinöörin tutkintoa tehtävään soveltuvalta alueelta sekä vähintään kahden vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Kunnossapidon tehtävässä kaivataan luonteeltaan yhteistyökykyistä ja oma-aloitteista henkilöä, joka sopeutuu nopeasti vaihteleviin työolosuhteisiin ja uusiin tehtäviin.

Tässä tapauksessa tehtävä edellyttää myös liikkuvuutta paikasta toiseen, koska "hakijalta edellytetään B-ajokorttia ja mahdollisuutta käyttää omaa autoa työtehtävissä".
Lähetä kommentti