keskiviikko 6. helmikuuta 2008

R-kioski käyttää myyjiään mainoksissa / markkinointi / Taloussanomat

R-kioski käyttää myyjiään mainoksissa / markkinointi / Taloussanomat: "R-kioski käyttää myyjiään mainoksissa. Taloussanomat kertoo "kansalaismainonnan" noususta. Tavalliset ovat tulossa muotiin

5.2. 20:44 Kuvausryhmä kiertää ympäri Suomea etsimässä persoonallisia myyjiä ja asiakkaita kioskimainoksiin.

R-kioski muuttaa mainosilmettään realistisempaan suuntaan. Kuvausryhmä kiertää ympäri Suomea filmaamassa kioskien henkilökuntaa ja asiakkaita mainoksiin.

– Haemme mainoksiin erilaisia persoonia. Tavoitteena ei ole kouluttaa asiakkaista ja myyjistä näyttelijöitä, vaan saada mahdollisimman autenttista materiaalia käyttöön, kertoo Rautakirjan kioskikaupan toimialajohtaja Markku Pelkonen.

Ensimmäinen kuvausreissu käynnistyi viime viikolla Juankoskelta ja eteni eri paikkakuntien kautta Helsinkiin. Materiaalia on tarkoitus kuvata jatkossa lisää.

Kioskiketjun aiemmissa humoristisissa mainoksissa esiintyivät palkatut näyttelijät. Nyt yritys haluaa tuoda persoonallisia myyjiään esille.

– Lähtökohtana on ollut se, että millainen myyjä, sellainen kioski. Meidän kioskeissamme keskimääräiset palvelusvuodet ovat pitkiä, Pelkonen toteaa."

Lue aiheesta enemmän Taloussanomat sivuilta...

Ei kommentteja: