torstai 25. lokakuuta 2007

Viinipullolla vanhat tietokoneromut pois

Helge: Kiinnitän harvoin huomiota netissä tapahtuvaan suoramarkkinointiin. Jostain syystä tämä aihe kiinnosti ja päätin sijoittaa sen blogiini CRM osastolle. Saatan kommentoida tätä tarkemmin...

Arvoisa vastaanottaja ! Ohjaisitteko tämän kirjeen oikealle henkilölle yrityksessänne, kiitos. MTB Tietoturvapalvelu tarjoaa yrityksenne käytöstä poistettujen atk-laitteiden tai tuhottavaksi tarkoitettujen arkistomateriaalien kertanoudosta pullollisen laadukasta viiniä lämmittämään kylmiä syysiltoja.

Noudamme laitteita ja materiaaleja käsiteltäväksi maantieteellisesti koko Suomen ja Ahvenanmaan alueelta

You may unsubscribe if you no longer wish to receive our emails.


Arvoisa toimihenkilö / yrittäjä

MTB Tietoturvapalvelu toivottaa lämpimästi hyvää alkanutta syksyä. Tarjoamme yrityksellenne vaivattoman tavan siivota vanhat käytöstä poistetut sähkö- ja elektroniikkalaitteet pois ''nurkista lojumasta'' tai tuhottavaksi tarkoitetut kirjapitomateriaalit sekä tallenteet murskattavaksi asianmukaisesti.

Tarjoamme 70 ensimmäiselle vanhojen atk-laitteiden tai tuhottavien arkisto- materiaalien noudon tilanneelle yritykselle pullon laadukasta punaviiniä.

Nyt yrityksellänne on mahdollisuus päästä eroon vanhoista romuista tai jätteistä vaivattomasti sekä palkita itsensä pullollisella Casillero del Diablo Cabernet Sauvignon 2006 punaviiniä, joka voitti kultaa Decanter World Wide Award 2007-kilpailussa.

Useisiin yrityksiin on kerääntynyt kevään- ja kesän aikana vanhoja käytöstä poistettuja atk-laitteita täyttämään arvokkaita varasto- ja työtiloja sekä jälleen kerran vuodenvaihteen lähestyessä ja tilikausien päättyessä monissa yrityksissä vanhentunut kirjanpitomateriaali täyttää arkistokaappeja ja komeroita.

MTB Tietoturvapalvelun ammattilaiset huolehtivat vuosien kokemuksella asiakkaidemme tuhottavaksi tarkoitetun materiaalin käsittelystä sekä vanhojen sähkö- ja elektroniikkalaitteiden ympäristöystävällisestä kierrätyksestä.

Uusi jätteenkäsittelylaitos vuoden 2008 aikana.

MTB Ympäristöpalvelulle ja MTB Tietoturvapalvelulle valmistuu uusi jätteenkäsittelylaitos Vihdin Nummelaan vuoden 2008 kuluessa kun rakennustyöt ja laiteasennukset ovat saatu päätökseen.

Uusi käsittelylaitos tulee käsittämään 9000m2 asfaltoituja piha-alueita ja kolme tuotantohallia.
Vanhojen atk-laitteiden kierrätys!

MTB:n jätteenkäsittelylaitos käsittelee kaikki käytöstä poistetut tai tuhottavaksi tarkoitetut sähkö- ja elektroniikkalaitteet koosta tai määrästä riippumatta.


Kaikista käytöstä poistetuista tietokoneiden keskusyksiköistä irroitetaan käsittelyn ensimmäisessä vaiheessa kiintolevyt jotka murskataan tunnistamattomaksi ja käyttökelvottomaksi tieturvan varmistamiseksi.

Vastaanottamamme materiaalin kierrätysaste on parhaimmillaan 90% ja romulaitteiden käsittelystä syntyvien jakeiden hyötykäyttöä uusioraaka-aineina parannetaan jatkuvalla kehitys- ja tutkimustyöllä.

MTB:n suorittamien asiakastyytyväisyyskyselyiden mukaan asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä palvelunlaatuun, palveluiden hinnoitteluun sekä kokonais- valtaiseen palveluun jossa asiakkaamme ovat saaneet yhdelta ja samalta yritykseltä jätteenkäsittely- ja siivouspalvelut joka on näkynyt heillä kustannus säästöinä.

Vuoden 2008 aikana MTB on rakentamassa uutta laatujärjestelmää jolla pyrimme parantamaan entisestään asiakkaidemme tyytyväisyyttä tuottamiimme palveluihin.

Arkistojen, tallenteiden ja tuotteiden tietoturva tuohukset. MTB Tietoturvapalvelu tarjoaa asiakkaille luottamuksellisten materiaalien ja ylijäämätuotteiden tuohuspalveluita.

Palvelun lähtökohtana on kartoittaa asiakkaan todelliset tarpeet sen mukaan onko asiakkaalla tarvetta vain kertaluontoiselle tuhoukselle vai olisiko järkevää että asiakkaalla on jatkuvassa käytössä tietosuojasäiliöt joihin asiakas kerää tuhottavaksi tarkoitetun materiaalin ja tietosuojasäiliöt tyhjennetään asiakkaan ilmoituksen tai ennalta sovitun tyhjennysrytmin mukaisesti.

Kaikki tuhottavaksi tarkoitettu materiaali murskataan peruuttamattomasti tunnistamattomaksi sekä käyttökelvottomaksi. Tuhottu materiaali hyödynnetään uusioraaka-aineena tai energia jakeena, riippuen materiaalin koostumuksesta.

Asiakkaalle jää jokaisesta tietoturvamateriaalin noudosta kirjallinen siirtoasiakirja jossa on dokumentoitu materiaalin vastaanottaja, laatu, määrä sekä kellonaika. Asiakkaalle toimitetaan laskun yhteydessä tuhoustodistus jossa on dokumentoitu tuhotun materiaalin päivämäärä sekä tarkka kellonaika.

MTB:n jätteenkäsittelylaitoksen asiakaskunta koostuu muutaman hengen toimistoista
aina tuhansia henkilöitä työllistäviin pörssiyhtiöihin. Asiakkainamme on mm. valtion virastoja, pankkeja, asianajotoimistoja, vartiointiliikkeitä, ohjelmistotaloja, tilitoimistoja,
lääkäriasemia, sairaaloita, laboratorioita, jne.

MTB:n käsittelylaitos palvelee vuosittain noin 2000 eri yritysasiakasta ja tyytyväisten asiakkaiden määrä on kasvanut vuosittain ja vuosisopimus asiakkaiden vaihtuvuus on ollut vuositasolla 0.5 - 1 % joka on johtunut pääosin asiakasyrityksen toimipisteen sulkemisesta tai yritystoiminnan lakkauttamisesta.


Pullo laadukasta punaviiniä asiakkaillemme !

Oheisella kirjeellä haluamme toivottaa yrityksellenne hyvää alkanutta syksyä 2007 ja tarjota 70 ensimmäiselle vanhojen atk-laitteiden tai tuhottavien arkistomateriaalien kertanoudon tilanneelle yritykselle pullon Casillero del Diablo Cabernet Sauvignon punaviiniä lämmittämään
kylmiä syysiltoja.

Casillero del Diablo Cabernet Sauvignon 2006 voitti kultaa Decanter World Wide Award 2007-kilpailussa.

( Tämä ei koske tietosuoja- tai keräyspaperisäiliöiden tyhjennys ilmoituksia )

Yhteydenottopyynnöt / tilaukset: MTB Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@mtb.fi / puh. 09 - 42 43 5000 / www.mtb.fi


Noudamme laitteita ja materiaaleja käsiteltäväksi koko Suomen alueelta.

Rekisteriseloste

Tämä kirje on tarkoitettu vain yrityksille ja vastaanottajaluettelo on laadittu yritysten kotisivujen, käyntikorttien sekä muista julkisista lähteistä saatujen sähköpostiosoitteiden perusteella jotka ovat olleet yritysten sähköpostiosoitteita.

Mikäli ette halua jatkossa MTB asiakaspalvelun kirjeitä voitte poistaa osoitteenne rekisteristämme klikkaamalla sähköpostissa olevaa unsubscribe linkkiä jolloin sähköpostiosoitteenne poistetaan automaattisesti. Pahoittelemme mikäli kirjeestä aiheutuu ylimääräistä vaivaa.

Ystävällisin terveisin.
MTB Asiakaspalvelu

Ei kommentteja: