tiistai 16. lokakuuta 2007

Suomen Messut

Suomen Messut:

Suviko voisko ens kuus tehdä jakson DigiExpossa paikan pääl tai käydä siel tutkailemassa uusia tuulia jollain kokoonpanolla osaksi ohjelmaa?

DigiExpo 2007 // 2. – 4.11.2007 Helsingin Messukeskuksessa

http://www.finnexpo.fi/news_single.asp?I...

DigiExpo 2007 | 2. – 4.11.2007 Helsingin Messukeskuksessa
Digikameroita, -ompelukoneita, -telkkareita, kotiteattereita

KODIN VIIHDE-ELEKTRONIIKKAUUTUUDET JA PELIT DIGIEXPOSSA MARRASKUUN ALUSSA

Nyt jo neljännen kerran esitellään pyhäinpäivän viikonloppuna perjantaista 2.11. sunnuntaihin 4.11. uusinta digitekniikkaa suomen suurimmilla viihde-elektroniikkamessuilla, DigiExpossa Helsingin Messukeskuksessa.

Uusiin tuotteisiin tutustumisen lisäksi messuvieraat saavat tietoa Digiajan neuvolasta ja tietoiskulavan tietoiskuista.

Suomen suurimmalla pelialueella voi kokeilla uusimpia pelejä. Samanaikaisesti Messukeskuksessa järjestetään talviurheilumessut Skiexpo ja lautailutapahtuma BoardExpo. Kaikkiin kolmeen tapahtumaan voi tutustua samalla pääsylipulla.

DigiExpo on loistava paikka tutustua uusimpaan viihde-elektroniikkaan. Tapahtuma mahdollistaa monipuolisen tuotevertailun ja ennen kaikkea keskustelun tuotteiden valmistajien ja maahantuojien edustajien kanssa.

Asiantuntijat vastaavat kysymyksiisi

Suositussa Digiajan neuvolassa MikroBitti-lehden asiantuntijat vastaavat visaisiinkin olohuoneen viihde-elektroniikkaa, digikuvausta tai kodin tietotekniikkaa koskeviin kysymyksiin. Tapaat asiantuntijat ja saat arvokasta tietoa juuri sinua askarruttavista asioista.

Neuvolan vieressä on tietoiskulava, jossa kerrotaan mm. miten tallenteet siirretään digiboksin kiintolevyltä dvd:lle ja miten taulutelevision kuva säädetään kuntoon. Perjantaina 2.11. ja sunnuntaina 4.11. tutkija, tietokirjailija Petteri Järvinen puhuu aiheesta Teräväpiirto – parempaa digikuvaa metsästämässä. Lauantaina on asiantuntijapaneeli, jossa keskustellaan tulevaisuuden mobiililaitteista – mitä onkaan odotettavissa Applen Iphonen jälkeen?
Tietoiskulavalla on viikonloppuna myös tietoiskut digikameran valinnasta ja siitä, miten pelikonsolit toimivat kodin mediakeskuksina. Tarkempi ohjelma löytyy www.digiexpo.fi

Pelihallissa skaboja ja show-meininkiä

Pelimaailma on myös vahvasti mukana DigiExpossa. Messuilla esitellään uutuuspelejä ja tietysti pelataan. Suomen suurimmalla pelialueella on esillä mm. RockBand, NHL 08 ja The Sims 2. Esittelyssä myös vuoden kuumin PC-peli Crysis. Kävijät voivat osallistua messuilla lukuisiin kilpailuihin. Pelilavan juontajina ovat pelimaailman asiantuntijat Thomas Puha ja Miika Huttunen. Lauantaina 3.11. klo 13.30 ja 16.00 pelilavalla esiintyy syksyn idols-tähti Katri Ylander.

Aukioloajat: pe 2.11. klo 12-20, la 3.11. klo 10-19, su 4.11. klo 10-17
Pääsyliput: aikuiset 12 e, lapset (7-15 v) 8 e, ryhmät (väh 10 hlö) 8 e/hlö, perhelippu 25 e (2 aikuista ja alle 16-vuotiaat lapset), liput sisäänkäynneiltä tapahtuman aikana tai ennakkoon lippupalvelusta.

Lisätietoja: Suomen Messut, tiedottaja Teija Armanto, puh. (09) 150 9461, teija.armanto@finnexpo.fi , www.digiexpo.fi

Lähetä kommentti