maanantai 24. syyskuuta 2007

Netbarons Solutions Oy

Netbarons Solutions Oy:n pääpaikka on Keravalla. Kajaanilainen Antti Leinonen suunnittelee nyt avaavansa T&K yksikön Kajaanin Teknologiapuiston Teknosammossa.

Leinosen yrittäjäuralla on ehtinyt tapahtua paljon. Hän perusti 1991 tietokoneita ja oheislaitteita korjaavan huoltokeskuksen Powermille Oy:n. Se toimi yhdeksän ensimmäistä vuotta Kajaanissa.

Muistaakseni KK-Net on käyttänyt Powermill huoltopalveluja Gigantista ostettujen kannettavien osalta. Myydessään Powermillin vuonna 1981, Leinosen perustama yritys työllisti 120 henkilöä pääkaupunkiseudulla.

Yrityskaupan jälkeen Leinonen alkoi miettiä seuraavaa ideaansa: "Internet-selaimella toimivaa nettipohjaista talouden- ja tuotannonhallintajärjestelmää."

Ajatuksena on, että sitä voitaisiin käyttää ympäri maapalloa ilman, että ohjelmistoa tarvitsee asentaa itse käytettävälle koneelle.

Uusi idea tiivistyi uudeksi yritykseksi, jonka tuotemerkkinä on NetBaron. NetBaron sovelluksa käyttää jo yli 200 asiakasta ympäri Suomea ja maapalloa. Kaukaisimmat käyttäjät ovat Kiinassa.

NetBaron sovellusperhe on vuosien kehityksen ja testauksen tulos. Se sisältää 16 eri sovellusta, jotka kattavat yrityksen koko ydinliiketoiminnan. Näitä ovat:
 1. Tilaukset
 2. Laskutus
 3. Reskontra
 4. Kirjanpito
 5. Monipankki
 6. Varastointi
 7. Huolto
 8. Raportointi
 9. Huolto
 10. Viestintä
 11. Kalenteri
 12. CRM
 13. Työajanseuranta
 14. Matkalaskut
"Yrityksen sähköinen liiketoiminta ei ole nykyään vain tekniikkaa, vaan pikemminkin uusi tapa toimia, jolla säästetään sekä aikaa että rahaa", Antti Leinonen kertoo Koti-Kajaanissa.

Vuosien tuotekehitys on kohdistettu asiakkaiden tarpeisiin ja porauduttu niihin toimintoihin, joissa sovellusten saumaton yhteys toisiinsa on valttikortti ja päivittäisissä työtehtävissä. NetBaron lupaa, että sovellukset toimivat saumattomasti, niin pienissä kuin suurissakin yrityksissä eri organisaatioiden ja toimipisteiden välillä.

"Tulevaisuuden haasteet ja liiketoiminnalliset muutokset, kuten verkkolaskun yleistyminen on ominaisuus, jota Talous-Baron -sovellus on tukenut jo pitkään", kertoo Marko Ruusu, joka aloitti NetBaron Solutions Oy:n tuotekehitys- ja asiakaspalvelujohtajana Kajaanissa elokuussa 2007.

Nettisivuilla mainostetaan:
NetBaron on 5-vuotias, tämän kunniaksi tarjoamma uusille asiakkaille mahtavia juhlatarjouksia. Löydät tarjoukset täältä
Short description in English: The NetBaron® -application family is browser-based, and so forth in-dependant of the operating system, application family for the needs of economy, material, service, project, communication, time and quality for all sizes of businesses.

The digital business of a corporation isn't just it nowadays, it's much more of a new way to act which saves time and increases profits.

At the basis of the digital business model are the needs of various users for whom the NetBaron®-family provides the integrated solution.
Lähetä kommentti