torstai 30. elokuuta 2007

Your Office Now - Välkommen till YourOfficeNow!

Your Office Now - Välkommen till YourOfficeNow!: "Välkommen till YourOfficeNow! PDF Tulosta Sähköposti YourOfficeNow är ett nystartat koncept med en första enhet i ett nybyggt, modernt glashus mitt i centrala Torrevieja på den spanska Costa Blanca-kusten.

YourOfficeNow hyr ut kontorsarbetsplatser i en mycket fräsch, ljus och inspirerande miljö – skrivbord + internetuppkoppling – med tillgång till reception, mötesrum, skrivare, fax, kopiator och skanner. Till kontoret hör även ett pentry med matbord, kaffe- och vattenkokare, kylskåp och mikrovågsugn.

ImageYourOfficeNow ger dig en möjlighet att vara på semester och samtidigt arbeta en del av dagen – att kunna arbeta från din egen dator och samtidigt hålla kontakten med kontoret hemma och viktiga kunder.

De kreativa och inspirerande lokalerna är även mycket lämpliga för olika evenemang i form av intressanta workshops, utbildningar, föreläsningar och utställningar. Nu är det enklare än någonsin att bryta mönstret och jobba några dagar i en solig och trevlig miljö långt hemifrån, lika enkelt som hemma – en upplevelse värd att prövas! Det har vi gjort!"
Lähetä kommentti