maanantai 19. helmikuuta 2007

Puun lämpökäsittely

PUUN LÄMPÖKÄSITTELYLAITOKSIA AVAIMET KÄTEEN

Stellac Oy, Mikkeli Stellac Oy on Mikkelissä toimiva teknologiatoimittaja, joka on kehittänyt puun lämpökäsittelytekniikkaa ja on alan johtavia toimijoita maailmanlaajuisesti. Stellac toimittaa puun lämpökäsittelylaitteita avaimet käteen toimituksina. Projektit suuntautuvat erityisesti
  1. Pohjois-Amerikkaan sekä
  2. Keski-Eurooppaan ja
  3. Aasian maihin.
Pohjois-Amerikan markkinan kasvua tukemaan on perustettu Stellacin tytäryhtiö Stellac Inc., joka sijaitsee Atlantassa Yhdysvalloissa. Stellac laajentaa toimintaansa:

"Liiketoiminnan nyt kasvaessa voimakkaasti haemme myyntiin ja projektien toteutukseen osaavia, projektikokemusta omaavia ja kielitaitoisia henkilöitä. Prosessilaitteisiin, lämpötekniikkaan tai puunkäsittelylaitteisiin liittyvä osaaminen yhdistettynä kansainväliseen projektikokemukseen muodostavat sopivan osaamispohjan. Englannin kielen sujuva taito on välttämätön. Tehtävät sisältävät matkustusta. Sähkö/automaatioinsinöörin, after-sales insinöörin sekä koekäyttäjän tehtävät sisältävät työskentelyä työmaalla kohdemaassa projektin vaatimusten mukaisesti."

Lämpökäsitellyn puun käyttö on ilmeisesti kasvussa. Suomalaiset yritykset ovat jo pitkään kulkeneet tämän kehityksen eturintamassa.
Lähetä kommentti