maanantai 12. helmikuuta 2007

Evox Suomussalmella

Evox Rifa Oy, Suomussalmi. Evox Rifa on globaalisti toimiva elektroniikan passiivikomponenttien valmistaja, joka on erikoistunut elektrolyytti-, filmi- ja paperikondensaattoreihin. "Suurimmat asiakasryhmämme edustavat teollisuus-, auto- ja kulutuselektroniikkaa sekä valaisinteollisuutta. Evox Rifan vahvuus on erityisosaamista vaativien tuotteiden suunnittelu ja valmistus asiakkaiden tarpeisiin", kerrotaan nettisivuilla.

Evox Rifan -konsernin pääkonttori on Espoossa. "Meillä on maailmanlaajuinen myynti- ja jakelijaverkosto ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Indonesiassa, Iso-Britanniassa, Kiinassa, Ruotsissa ja Suomessa. Liikevaihdoltaan yli 85 miljoonan euron yritys on Pohjoismaiden suurin ja Euroopan viidenneksi suurin kondensaattorivalmistaja. Evox Rifan päämarkkina-alueet ovat Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa. Evoxrifalaisia on yhteensä noin 1300 eri puolilla maapalloa - yli puolet Aasiassa. Evox Rifa Group Oyj:n osake on noteerattu Helsingin pörssissä vuodesta 2000."

Suomussalmen tehdas on n. 280 henkilön työnantaja ja valmistaa filmi- ja paperieristeisiä kondensaattoreita. Yritys hakee lisää resursseja laatuosastolleen.
Lähetä kommentti