keskiviikko 7. helmikuuta 2007

Ensto

Ensto Sekko Oy, Porvoo Ensto on sähköjärjestelmien ja -tarvikkeiden kehittämiseen, valmistukseen ja markkinointiin erikoistunut kansainvälinen teollisuuskonserni ja perheyritys, jonka järjestelmät ja tuotteet ovat avainasemassa sähköenergian jakelussa ja jokapäiväisessä käytössä. Ne näkyvät kodin, julkisten tilojen ja elinkeinoelämän sähköasennuksissa, valaistusratkaisuissa ja erilaisissa huipputeknisissä säätö- ja valvontajärjestelmissä.

Porvoossa on meneillään sähköisen talotekniikan kehityshanke, jonka käynnistämisessä Enstolla on käsitykseni mukaan ollut keskeinen rooli.

Enstolaisia on noin 1400 Euroopassa ja Aasiassa - yhteensä 17 maassa. Liikevaihtoa Enstolla on noin 210 milj. euroa. Ensto haluaa olla ammattimainen ja luotettava kumppani, joka tunnetaan alan innovatiivisena kehittäjänä. Enston liiketoiminta on jaettu kolmeen alueeseen; Ensto Utility Networks, Ensto Enclosures and Components ja Ensto Building Technology. Ensto Utility Networks -liiketoiminta-alue tarjoaa järjestelmäkokonaisuuksia ja tuotepaketteja sähkönjakeluun sekä ilmassa että maan alla".

Osa Enston tuotannosta tapahtuu Virossa.
Lähetä kommentti