keskiviikko 31. tammikuuta 2007

Fenestran tuotekehitys

Fenestran pääkonttori sijaitsee Vantaalle. Tuotekehitysjohtajan tehtävänä on innovatiivisella otteella kehittää ja viedä eteenpäin tuotteidemme kilpailukykyä, niin vanhoja kuin uusia tuotteita ja palvelukokonaisuuksia sekä niiden teknisiä ja asiakaslähtöisiä ominaisuuksia. Tuotekehitysjohtaja vastaa yhdessä tiiminsä kanssa tuotteiden toiminnallisuudesta, tuotteistuksesta ja dokumentoinnista, sekä laatii markkinointiin tarvittavat tiedot.

Tuotekehitysjohtajana tehtävänä on pitää yllä kontakteja viranomaisverkostoihin sekä yhteistyöyritystemme vastaaviin verkostoihin. Hänellä on hyvät valmiudet esitellä ja kouluttaa ratkaisujamme niin organisaatiomme sisällä että asiakkaillemme.

Tehtävässä menestyminen edellyttää teknistä korkeakoulututkintoa, hyvää suullista sekä kirjallista ilmaisutaitoa (suomi, englanti), sekä teknistä osaamista toimialueelta. TKJ on oma-aloitteinen ja aktiivinen ja hänellä on business -orientoitunut työote. Tarjolla monipuolinen ja haastava työn isossa, vahvasti eteenpäin menevässä alan edelläkävijäyrityksessä.
Lähetä kommentti