lauantai 4. joulukuuta 2004

Megatähtien DesignCraft mallistot

Megatähden tunnusmerkiksi eivät enää riitä platinalevyt, loppuunmyydyt kiertueet, lehtien kansikuvat tai pika-avioliitot. Nykyisin huipputähdellä pitää olla oma vaatemerkki tai -mallisto.
  1. Christina Aguileiran X-Tina-mallisto lanseerataan Euroopassa ensi keväänä.
  2. Jennifer Lopezin J-Lo-mallisto on tehty laulajattaren kaltaisille kurvikkaille naisille.
  3. Kylie Minogue lanseerasi vuosi siteen Love Kylie -alusvaatemallistonsa Seifridges-tavarataloissa.
  4. VB Rocks -malliston julkaissut Victoria Beckham sunnittelee myös äitysvaatteita.
  5. Tuoreimmat tulokkaat muotimarkkinoille ovat No Doubt -tähti Gwen Stefani, jonka L.A.M.B. -mallisto lanseerattiin kesällä 2004.
  6. Myös Britney Spears ja Kevin Federline puuhaavat omaa mallistoaan.

Suosittujen laulajien ja yhtyeiden fanit ovat aina jäljitelleet idoliensa pukeutumista. Kaikki muistavat Madonnan trikoot ja suuret ristit, Michael Jacksonin käsineen tai Britney Spearsin timanteilla koristellut farkut.

Ei olekaan mikään ihme, että tähdet haluavat lypsää rahat pois levymarkkinoiden lisäksi myös muotimarkkinoilta. Artistien on helppo markkinoida merkkiään pukeutumalla mallistonsa vaatteisiin keikoillaan sekä videoissa tai viitata siihen jopa laulujen sanoissa.

Jotkut muodin ammattilaiset ovatkin hyt huolissaan siitä, että artistit vievät leivän oikeilta muotisuunnittelijoilta. Mutta onneksi sentään taitaville tekijöille riittää tekemistä. Kaikkea ei ehkä sentään viedä valmistettavaksi aasialaisiin hikipajoihin.

Heimolla on tänään syntymäpäivä. Onneksi olkoon viisikymppiselle. Hän juhlii tapahtumaan Prahassa.December 4, 2004

Sveitsissä ostovoimaaSveitsissä asustavilla sosieteettidaameilla, upporikkailla ja puolivarakkailla riittäisi rahaa suomalaisen huippukäsityön ostamiseen. Ehkä meidän pitäisi perustaa myymälää tai rakenna kaupalliset suhteet Sveitsiin?Montreaux'n pikkukaupunki lepää laaksossa järven rannalla. Täällä ihminen viihtyy, jos viihtyy siistissä ja ylellisessä ympäristössä:putiikkien reunustamaa katua lipuvat mersut ja lexukset, nurmikko on muutaman millin sängellä ja ihmiset käyvät kävelyllä ilman päämäärää keskellä päivää.Siihen on varaa, kun rahat ovat pankissa ja omaisuus tuottaa voittoa, ettei tarvitse jonottaa kellokortin leimaamista tehtaan portilla. Rikkaus tuo vapauksia ja aikaa jää mielenkiintoisten tavaroiden hiplaamiseen, ostosten tekemiseen, löytöjen etsimiseen.

Lähetä kommentti